Autómentés, autószállítás, furgonszállítás, tréleres autómentő szolgáltatások Budapesten, Pest megyében, Magyarországon

2020. november 17. 09:19 - Taki autómentő

Legveszélyesebb baleseti csomópontok Budapesten autómentős szemmel

 Ebben a témakörben válik ketté az autószállítás és az autómentés vagy autómentő fogalma:
Ugyanis az autószállítást igénybevevők többsége nem balesetet szenvedett, hanem valamilyen műszaki hiba áldozatává vált (pl: dupla defekt, lemerült akkumulátor stb.). Autószállításról beszélünk az okmányok nélküli, külföldi autószállításról, versenyautó és egyéb autók szállítása esetén is. Erről itt olvashat bővebben!

automentes-autoszallitas-budapest.jpg

Balesetes járműveknél már autómentésről beszélünk, ugyanis jobb esetben személyi sérülés nélkül megy végbe, de a kocsi részben vagy teljesen összetörik, felborul, kormányozhatatlanná válik, kitörik a kereke stb...  Ilyen esetben speciális eszközökre van szükség az autómentéshez. Speciális felszerelés, szakértelem és tapasztalat várja ebben az esetben is Önöket! Az autómentő Budapest ekkor kerül szóba. Akik Budapest területén akár már 30 percen belül a helyszínre érkeznek. Első sorban biztosítják bójákkal, villogó háromszöggel a baleset helyszínét, így elkerülve egy esetleges újabb balesetet, vagy koccanást. Ezek után az ilyen esetekre az autómentőben lévő eszközök segítségével gyorsan, szakszerűen és természetesen a lehető leggyorsabban sérülésmentesen felpakolja a járművet az autószállítóra, hogy minél hamarabb megszűnjön a forgalmi fennakadás!


Fontos tudnivaló!

  •  Amennyiben a vétlen fél veszi igénybe az autómentés Budapest szolgáltatásunkat, abban az esetben a biztosító 2 autómentést fedez, mindemellett a teljes anyagi kárt fedezni fogja, legyen az ország bármely pontján!
  •  Cégünk tudja biztosítani igény esetén a teljes kárügyintézés Cascoval és a nélkül rendelkező gépjárművek részére is!
  •  Ahogy a többi szolgáltatásuknál itt is igénybe vehető, akár 4 személy szállítása is, ha az szükséges!
    2-db-automentese-mercedes-bmw.jpg

    Legveszélyesebb baleseti csomópontok!

Kisebb-nagyobb balesetek szinte bárhol előfordulhatnak. Legyen az akár figyelmetlenség, a követési távolság be nem tartása, útlezárás, építkezési munkálatok az úton stb...

Legveszélyesebb csomópontok közé sorolhatóak azok a többsávos főútvonalak, ahol vagy lámpás kereszteződés vagy csak sima tábla figyelmezteti a sofőrt az elsőbbségadási kötelezettségére. Itt a nagyobb tempó miatt egy kisebb figyelmetlenség is tud okozni egy komolyabb balesetet. Lehet ennek oka egy kereszteződésbe ragadt kocsi, melynek sofőrje nem vette már észre a piros jelzést és kihajt egy másik járművezető elé, vagy akár egy sima piroson áthajtás, nem megfelelő körültekintés, vagy csak egy pillanatnyi figyelmetlenség.

Budapesten a többsávos autóutakon ahol a 3-4 sáv mellé becsatlakozik egy le vagy felhajtó szakasz, netán kanyarodósáv is van, ezeken az útszakaszokon is körültekintéssel és odafigyeléssel megelőzhetőek a gyakori ráfutások, koccanások, oldalról való ütközések.
Persze, ha a baj bekövetkezik a 0-24 Autómentés Budapest segítségére bármikor számíthat és gyors kiérkezésének köszönhetően hamar megszüntetjük a forgalmi dugót és elszállítjuk a sérült vagy akár egyszerre 2 sérült autószállítást is megoldjuk! 

Veszélyes csomópontnak/ kereszteződésnek tekinthető a mellékútról való kihajtás egy autóútra. Ugye itt akár 90-110 km/h-s sebességgel is haladhatnak, vagy néhány sofőr akár még ennél is gyorsabban közlekedik. Kikanyarodáskor a messziről érkező autó sebességét nem könnyű megállapítani és körültekintően kell kikanyarodni az autóútra. Ilyen helyzetekből is származni szokott elég sok baleset, ahova autómentőt kell hívni!

A szokásos, bejáratott úton a megváltozott forgalmi rend miatt is következhetnek be balesetek. Ugyanis ilyenkor a sofőr már szinte rutinból megy a megszokott szakaszán és elkerüli a figyelemfelkeltő táblát és ahol eddig előnye volt, most ott megállási kötelezettsége van!

Statisztikák szerinti legveszélyesebb baleseti csomópontok és kereszteződések Budapesten!

  • Váci út (XIII. kerület)
  • Soroksári út (IX. kerület)
  • Fehérvári út (XI. kerület)
  • Pesti út (XVII. kerület)
  • Üllői út (IX. kerület)
  • Bécsi út (III. kerület)
  • Árpád út (IV. kerület)
  • Váci út (IV. kerület)
  • Könyves Kálmán körút (IX. kerület)
  • Kőbányai út (VIII. kerület)

Felmérések szerinti veszélyes csomópontok és kereszteződések Budapesten! X. kerületben a Kőbányai út és a Könyves Kálmán körút kereszteződése.

 

  • A XIV. kerületben a Fogarasi út és Pillangó utca kereszteződése
  • A VI. kerületben az Andrássy út és Bajza utca kereszteződése
  • A XV. kerületben a Szerencs utca és Bánkút utca kereszteződésében, valamint a XIV. kerületben a Kerepesi út és Hungária körút csomópontjában
  • III. kerületben a Pacsirtamező utca és Kiscelli utca kereszteződése, valamint a III. kerületben a Szentendrei út és Bogdáni út kereszteződése.
  • IV. kerületben az Árpád út és Rózsa utca kereszteződése
  • XIV. kerületben a Stefánia út és Ifjúság útja csomópontja

taxi.jpg

Vezessenek körültekintően, ha pedig megtörtént a baj és autómentésre kerül sor, bármikor számíthat a gyors segítségünkre!

0-24 autómentő, szakértő segítség gyorsan!

Munkánk során már sok helyszínen, sok féle képen összetört kocsival találkoztunk már, így ha az autómentő Budapest segítségét kéri biztos lehet benne, hogy a rutinnal rendelkező, szakértő munkatársunk a lehető leggyorsabban és legprecízebben, odafigyelve fogja elvégezni az autószállítást. Felszerelt autómentővel és speciális mentést segítő eszközökkel NON-STOP és természetesen az ország egész területén belül!

Üdvözlettel
024automento.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://automento-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr9216288406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Autómentés, autószállítás, furgonszállítás, tréleres autómentő szolgáltatások Budapesten, Pest megyében, Magyarországon
süti beállítások módosítása