Autómentés, autószállítás, furgonszállítás, tréleres autómentő szolgáltatások Budapesten, Pest megyében, Magyarországon

2021. április 08. 14:37 - Taki autómentő

Eelektromos autók, hibrid autók mentése és szállítása

A hibrid technológia az autóiparban elmúlt évek során igazán nagyot fejlődött. Egyre több autógyár áll át erre a technológiára napjainkban. A Toyota Prius volt a zászlóshajó ezen a téren, de a japán autógyártók szinte kivétel nélkül hozzák ki saját autójukat is ebben a szegmensben. Az elektromos autók (Plug in) terén szitintén nagyot változott a világ. 2010-es évhez viszonyítva szinte már minden autógyárnak fut elektromos autója a magyar utakon. A legerősebb név ezen a téren a Tesla. Az autómentés területén azt tapasztaljuk, hogy a hibrid autóknál nagyon alacsony a meghibásodási arány. A zöld (elektromos) autók esetén viszont gyakran fordulnak elő meghibásodások.  Aki az autómentésben éli világát, azok tudják, hogy a hibrid és az elktromos autókat is speciális technolgóiával kell felhelyezni az autómentő járműre. Milyen hibákkal találkozunk mi  a hibrid és zöld autók terén?

Elektromos autók (Plug in):

Lemerült akkumulátor
Klasszikus futómű hiba
Defekt
Elektronikai meghibásodás
Tötltő egység meghibásodás

 

Hibrid autók:

Futómű hiba
Elektronikai meghibásodás
Akkumulátor cella meghibásodás
Kipufogó rendszer meghibásodás
Defekt

Ha Önnek elektromos vagy hibrid autója van és elakadt az utakon, hívjon minket bizalommal. Gyorsan és a megfelelő technikával érkezünk a helyszínre és gépjárművét elszállítjuk a megadott helyre. Az autóját biztonságban tudhatja, mert cégünk rakománybiztosítással rendelkezik. Várjuk hívását az év minden napján éjjel nappal.

Taki autómentő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://automento-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr3916494336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Autómentés, autószállítás, furgonszállítás, tréleres autómentő szolgáltatások Budapesten, Pest megyében, Magyarországon
süti beállítások módosítása