Autómentés, autószállítás, furgonszállítás, tréleres autómentő szolgáltatások Budapesten, Pest megyében, Magyarországon

2022. november 21. 13:12 - Taki autómentő

Hogyan történik az autómentés Budapest kerületeiben?

Hogyan történik az autómentés Budapest kerületeiben?

Az autók fejlődésének köszönhetően egyre több és egyre bonyolultabbak az autók felszereltségei. Ennek köszönhetően, mikor elromlanak az autómentősök feladata is megnehezedik. Budapest számtalan kerületében olyan autómentési feladatokkal kell megküzdenünk, ami 10 évvel ezelőtt még szinte nem is létezett. Mostani írásunkban megmutatunk néhány érdekes autómentési területet, amellyel Budapesten találkozunk napi szinten.

automentes_16_kerulet.jpg

Hogyan történik a mélygarázsból történő autómentés Budapest kerületeiben?

Nem minden kerületben található mélygarázs Budapesten. Azok a kerületek, ahol bevásárlóközpontok vagy nagyobb irodaházak vannak, ott igen. A legfontosabb tudnivaló, hogy ide kizárólag speciális autómentővel lehet lemenni. Az ott lerobbant autókat körültekintően mozgatva lehet kihozni a felszínre.

Hogyan történik az autómentés Budapest belvárosi kerületeiben?

Aki egy picit is jártas Budapesten, az tudja, hogy az 5,6, 7, 8 és még a kilencedik kerület utcái minden nap igen zsúfoltak az év bármelyik napján. A szűk utcákban igen komolyan kell figyelni, mikor egy autót kell kiemelni vagy kimozgatni a parkoló autók közül. Egy elektromos vagy hibrid autó mozgatása speciális autómentős eszközöket kíván a belvárosban, de egyéb kerületekben is.

Hogyan történik az elektromos és hibrid autók mentése Budapesten?

Autómentés hibrid és elektromos autók esetében. Az új technológiai irány az elektromos és hibrid autókban testesül meg. Egyre többel találkozhatunk vele Budapest útjain. Mikor ezek az autók meghibásodnak, mindig figyelni kell arra, hogy mozgatásuk kizárólag speciális autómentő eszközökkel lehetséges. Ellenkező esetben elég komoly műszaki problémák merülhetnek fel a szállítandó járműben.

chrysler-automentes.jpg

Milyen adatokat érdemes megadni telefonon az autómentős szakembernek, ha autómentőt hívunk Budapesten?

  • Autó típusa.
  • Autó sérülése esetleg műszaki meghibásodása.
  • Az autó felrakásának helye.
  • Az autó lerakásának helye.
  • Hány főt kellene elszállítani a helyszínről az autón kívül.

Ha Önt érdekli, hogy hogyan zajlik az autómentés Budapest kerületeiben, akkor ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket: autómentés Budapest - Taki autómentő, amely az összes budapesti kerületet bemutatja autómentős szemmel.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://automento-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr8817984116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Autómentés, autószállítás, furgonszállítás, tréleres autómentő szolgáltatások Budapesten, Pest megyében, Magyarországon
süti beállítások módosítása