Autómentés, autószállítás, furgonszállítás, tréleres autómentő szolgáltatások Budapesten, Pest megyében, Magyarországon

2023. január 03. 07:56 - Taki autómentő

Autómentés Budapest északi kerületeiben

Autómentés Budapest északi kerületeiben. Budapest jelenleg 23 kerületet ölel fel. Ebből kimondottan az északi régióban a 3. kerületben, 4. kerületben, 15. kerületben számtalan érdekes autómentési tevékenységet szoktunk végezni.  Mostani írásunkban bemutatjuk, hogy miként zajlik az autómentés Budapest északi kerületeiben.

317646571_1224148518167709_6630960134394264141_n.jpg

Autószállítás, autómentés 4. kerület (Újpest)

Újpest számtalan forgalmas útszakasszal rendelkezik. Ebből a Váci út mellett az Árpád út érdemel komolyabb figyelmet. Ezeken az utakon gyakran fordul elő koccanásos vagy ráfutásos baleset, mert az autósok a sietség miatt nem tartják be a sebesség korlátozó táblákat. Ez a kijelentés a Váci útra kifejezetten igaz. A 60 km/h táblánál sokszor 90km/h sebességgel szlalomozva rongyolnak. Újpestnek az útjai számtalan helyen kátyúval tarkított. Sokszor kell kimennünk futómű és gumisérült autókhoz. A legtöbb munkánk itt a balesetes autók elszállításából adódik. A klasszikus autómentés mellett itt gyakran szállítunk hibrid és elektromos autókat is. 

 

Autószállítás, autómentés 3. kerület (Óbuda- Békásmegyer)

Itt a legnagyobb problémát a fővárosba vezető 11-es főúton okozza. Az itt érkező forgalom reggel katasztrofális. A Szentendréről és környezetéből érkező autósok szinte minden közlekedési előírást figyelmen kívül hagynak. Sebesség túllépés, szabálytalan sávváltás, index használatának elmaradása és még sorolhatnánk. A 11 főút állapota számos helyen úthibákkal tarkított. Ebben a kerületben a legtöbbször tréleres autószállítást és mozgásképtelenné vált autók szállítást kérik tőlünk. Volt már olyan eset, mikor félretankolás utáni autómentéshez hívták csapatunkat.

 

Autószállítás, autómentés 15. kerület (Rákospalota, Újpalota)

A jó öreg 15. kerületben számtalan útszakaszról lehetne regényt írni. A Szentmihályi út a legforgalmasabb és talán az egyik legveszélyesebb. Számtalan becsatlakozó alsóbbrendű út kifejezetten veszélyes. Simán bevágnak a kisebb utcákból a főútra és így elég komoly balesetek alakulnak ki. Ráadásul sokan átmennek a szembejövő sávba előzés gyanánt és ott igen komoly kimenetelű balesetek is előfordulnak. A koccanásos balesetek itt mindennaposak. Érdemes figyelni az M3 autósztráda becsatlakozásánál is, mert igen gyakoriak a dugók és a koccanásos balesetek. A kisebb utcákban az utak minősége nagyon gyatra. Figyelni kell az úthibákra és a családi övezetben a fekvőrendőrre. Itt legtöbbször autószállítás, papír nélküli járművek szállítása és a klasszikus autómentés a feladatunk.

Mire figyeljünk, ha autómentőt hívunk Budapest északi kerületeibe?

Ha gondunk akad és autómentőre lenne szükségünk, akkor az alábbiakat kell átgondolni a hívás előtt(ezeket fogják tőlünk kérdezni az autómentős szakemberek).

  • Autó típusa.
  • Autó sérülésének mértéke, típusa (pl: sebességben ragadt jármű, motorsérült jármű, futómű sérült jármű stb.)
  • Az autó felrakásának helye.
  • Az autó lerakásának helye.
  • Hány személyt kell elszállítani a helyszínről.

Autómentési szolgáltatások Budapest északi térségében.

Cégünk a klasszikus autómentés mellett, autószállítást, elektromos és hibrid autók mentését és szállítását és speciális autómentést is vállal. Az autómentés Budapest írásunkban az összes kerületre vonatkozó tapasztalásunkat is megosztottunk. A részletes autómentő szolgáltatásunkról ott olvashat.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://automento-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr10018016754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Autómentés, autószállítás, furgonszállítás, tréleres autómentő szolgáltatások Budapesten, Pest megyében, Magyarországon
süti beállítások módosítása