Autómentés, autószállítás, furgonszállítás, tréleres autómentő szolgáltatások Budapesten, Pest megyében, Magyarországon

2022. október 05. 14:14 - Taki autómentő

Autó bikázás 17.kerület

Az őszi hideg beköszöntével számtalan autó akkumulátora lemerül és nem képes ellátni feladatát. A klasszikus jelenség, hogy az autó teker, de már nem indul. Mit lehet ilyenkor tenni? Ha van rá lehetőség, akkor kérjük meg valamelyik barátunkat, hogy bikázza be az autónkat és azzal az erővel menjünk el és vegyünk egy vadonatúj akkumulátort. Ha nincs ismeretségünk, akkor érdemes olyan autómentőt hívni, akinek a szolgáltatásai között megtalálható az akkumulátor újraindítás (magyarán, bikázás).

Hogyan kerülhetjük el, hogy az aksi tartósan tudja biztosítani a feszültséget a gépjárműbe? Íme, 5. tipp, amivel meghosszabbítható az akkumulátor életének ideje.

Ne csak rövid távon használjuk a járművünket, hanem legalább hetente egyszer járassuk meg legalább egy 50 kilométeres szakaszon.

Mindig figyeljük a töltöttséget, és ha azt tapasztaljuk, hogy folyamatosan csökken, akkor töltsük fel vagy menjünk vele egy hosszabb távon.

Nem mindig szerencsés álló autónál bömböltetni a zenét, mert az hosszú távon komolyan le tudja meríteni az aksit.

Mikor kiszállunk az autóból, győződjünk meg arról, hogy minden lámpát lezártunk.

Tippek az aku vásárláshoz:

Ne egy noname aksit vegyünk, mert azok két éven belül tönkremennek.

Általában egy jó aksi hozzávetőleg 4 telet és 5 nyarat bír ki megfelelő használat mellett.

Mindig nézzük meg a feszültséget az őszi hideg előtt, így biztosak lehetünk benne, hogy az akkumulátor kibírja-e a telet vagy sem.

Akkumulátor újraélesztés, autó bikázás a 17. kerületben: Ha önnek bikázásra lenne szüksége a 17. kerületben, akkor keressen minket elérhetőségeinken keresztül. Gyorsan és korrekt áron újraélesztjük járművének akkumulátorát.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://automento-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr9917947510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Autómentés, autószállítás, furgonszállítás, tréleres autómentő szolgáltatások Budapesten, Pest megyében, Magyarországon
süti beállítások módosítása