Autómentés, autószállítás, furgonszállítás, tréleres autómentő szolgáltatások Budapesten, Pest megyében, Magyarországon

2021. február 02. 14:38 - Taki autómentő

Veterán (oldtimer) autók mentése, szállítása hidroplatós autómentővel.

A Taki autómentő csapata folyamatosan fejleszti eszközrendszerét és gépparkját annak érdekében, hogy minél magasabb szintem képes legyen elvégezni a feladatokat. Ennek köszönhetően az elmúlt évek során számos terület is bekerült az autómentős szolgáltatásai közé. A veterán autók, oltimer autók szállítása is ide tartozik.Milyen fontos dolgokat kell figyelembe venni egy veterán autó szállításakor? Nézzük meg részletesen 7 pontban..

1. A veterán autók mindegyike szinte muzeális értékkel bír. Értékük a kor és típus függvényében változik. A szállításukat érdemes kizárólag olyan autómentős vállalkozásra bízni, aki rendelkezik rakomány biztosítással. 

2. A veterán autók szállításánál mindig egyeztetni kell, hogy az autó guruló képes vagy sem. Számos esetben fordul elő, hogy egy oldtimer járművet egy kiállításra kell elszállítani, de már nem működőképes. Ilyenkor más eszközökre van szükség a felrakáshoz és a szállításhoz.

3. A veterán autók szállításánál nagyon körültekintőnek kell lenni, mert, ha valamelyik része megsérül, akkor annak pótlása sok esetben már lehetetlen vagy csak nagyon magas költségek árán megoldható.

4. Az oldtimer és veterán autók szállításának költsége magasabb költséggel jár a nagyobb odafigyelés és sérülési kockázat miatt.

5. Ha olditer autóval robbanunk le bárhol az országban, mindig jelezzük az autómentős felé, hogy milyen típusú autóról van szó és milyen évjárat. Ezek alapján lehet eldönteni, hogy milyen autómentővel vonuljanak ki az autómentős kollégák.

6. Mikor autómentőt hívunk egy meghibásodott veterán autóhoz, mindig kérdezzük meg az autómentős szakembert, hogy képes-e elvinni a járművet vagy sem? Vannak olyan autómentők, amelyek nem alkalmasak a veterán autók szállítására.

7. Mielőtt a veterán autónk szállításához autószállítót rendelünk, mindig kérjünk árajánlatot és nézzük meg az adott céget, hogy ne érjen minket meglepetés.

Ha a fenti 7. pontot betartjuk, biztosak lehetünk benne, hogy a veterán autónk mentése vagy szállítása biztos kezekben lesz.

 

Taki autómentő: https://takiautomento.hu/

024autómentő: https://024automento.hu/

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://automento-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1516413254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Autómentés, autószállítás, furgonszállítás, tréleres autómentő szolgáltatások Budapesten, Pest megyében, Magyarországon
süti beállítások módosítása