Autómentés, autószállítás, furgonszállítás, tréleres autómentő szolgáltatások Budapesten, Pest megyében, Magyarországon

2021. október 10. 15:01 - Taki autómentő

Autómentő, autómentés rakománybiztosítással

A Taki autómentő vállalja gépjárművek, furgonok, motorok, gépek és más járművek szállítását Budapesten, Pest megyében és külföldön egyaránt. Ennek megfelelően autómentő vállalkozásunk rakománybiztosítást kötött, amely lehetővé teszi, hogy a szállított járművek biztosítva legyenek a felrakástól a lerakás végezetéig.

Miért fontos a rakománybiztosítás?
A rakománybiztosítás nyugalmat biztosít az autómentő vállalkozás mellett az ügyfélnek is, hiszen bármi is történik a gépjárművel a felrakás, szállítás vagy a lerakás során, a járműben keletkezett kárt a biztosító megtéríti.

Autómentésre kizárólag rakománybiztosítással rendelkező céget bízzunk meg

Ha valaki balesetet szenvedett vagy az autóját kellene elszállítani, fontos tanács, hogy kérdezzen rá a rakománybiztosításra. Ha ezzel nem rendelkezik az autómentő vállalkozás, érdemes új szállítót keresni a mentéshez.

Autómentés professzionálisan
Mi a Taki autómentőnél minden speciális autómentésre és autószállításra fel vagyunk készülve. A feladat jellegétől függően érkezünk a helyszínre a megfelelő járművel (klasszikus autómentő, autómentő tréler). Szükség esetén az év minden egyes napján készen állunk a segítségnyújtásra. Éjjel nappal hívható telefonszámunk (06703243777) bármelyik napszakban hívható. Keressen minket bátran! Várjuk hívását!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://automento-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1216716524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Autómentés, autószállítás, furgonszállítás, tréleres autómentő szolgáltatások Budapesten, Pest megyében, Magyarországon
süti beállítások módosítása